Keuze

Samen met uw tandarts gaan we een plan van aanpak maken, wat voor u de beste keuze is. 

Volledige prothese

 Indien u reeds een volledige gebitsprothese heeft en er treden na vijf a zes jaar regelmatig klachten op zoals b.v. breuk, pijnklachten en uw mondhoeken zijn rood of stuk dan weet u dat het tijd is voor een nieuwe prothese. U kunt dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek ( intakegesprek ). Neem naar dit intake gesprek uw verzekeringsgegevens mee en eventueel ook foto’s waar uw gebit ( eigen tanden) duidelijk op staan. Wij bekijken dan samen met u de mogelijkheden om tot een voor u zo goed mogelijk resultaat te komen. We nemen uw verzekeringsgegevens op en bespreken uw wensen, ook bekijken we wat de eventuele extra kosten voor u zouden zijn en geven u een duidelijke begroting. Hierna krijgt u van ons uw behandelplan voor de volledige prothese. 

 

 

 

 

Klik gebit

Implantaten bieden namelijk een klik vaste oplossing voor een gebitsprothese. Het aanbrengen van implantaten is een ingreep die tegenwoordig relatief eenvoudig kan worden uitgevoerd.

De voordelen van een gebitsprothese op implantaten:

·         Het is een comfortabele en duurzame oplossing;

·         Het slinken van uw kaak wordt tegengegaan;

·         U heeft geen ingevallen mond meer;

·         U heeft nooit meer een loszittende of pijnlijke gebitsprothese;

·         U heeft geen getob meer met kleefpasta’s;

·         Uw gebitsprothese voelt aan als een natuurlijk gebit; uiteraard functioneert en oogt het ook als een natuurlijk gebit.